Even voorstellen
redactie
23 oktober 2023

Sander de Gier werkt als Assistent Manager Bedrijfsbureau na zijn stage bij Kivits Drunen

Hallo allemaal! De meesten zullen mij al wel kennen maar graag stel ik mijzelf nog even voor. Ik ben Sander de Gier, 23 jaar, afkomstig uit Drunen.

In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met voetbal. Enerzijds als speler bij RKDVC en anderzijds als supporter van Willem II. Het ene gaat iets beter dan het andere, maar goed, je kunt niet alles hebben…

Ik heb altijd al affiniteit gehad met logistiek. In 2019 begon ik met mijn logistieke opleiding aan de BUAS in Breda en kreeg ik een bijbaan bij Kivits Drunen. Toentertijd begon ik als administratief medewerker. Door de tijd heen heb ik veel kansen aangegrepen, om zo veel mogelijk werkzaamheden binnen Kivits Drunen uit te voeren. Zo heb ik zomers ondersteund op de afdeling Planning en Customer Service. Daarnaast heb ik twee jaar geleden mijn CE-rijbewijs behaald. Hier maak ik tot op heden nog vaak gebruik van door avond- en weekendritjes te rijden, en dit doe ik met veel plezier!

Ik ben 4 jaar bezig geweest met mijn HBO Bachelor Logistiek Management. Afgelopen half jaar heb ik deze studie afgerond door middel van een afstudeerstage bij Kivits Drunen. In deze periode heb ik de emballagestroom van Kivits Drunen onder de loep genomen, waarin ik op zoek ben gegaan naar knelpunten en hoe deze op te lossen. Deze opdracht is ontstaan door de toenemende waarde van emballage en daarmee heeft verlies van emballage eenheden ongekend financiële gevolgen voor organisaties als Kivits Drunen. Mijn onderzoek heeft ertoe geleidt dat er meer inzicht is gekomen in waar de fouten ontstaan en hoe Kivits Drunen in de toekomst kan zorgen voor controle en grip op deze emballagestroom. Mijn onderzoek en oplossingen hebben ertoe geleid dat ik mijn studie heb kunnen afronden met een 8! Hiermee is er voor nu een einde gekomen aan mijn schoolcarrière en is het tijd voor een nieuwe uitdaging!

Na het afronden van deze stage heeft Kivits Drunen mij een nieuwe uitdaging geboden. Sinds eind juni ben ik werkzaam als Assistent Manager Bedrijfsbureau. Voor mij is dit een nieuwe rol binnen Kivits Drunen en daarmee een mooie uitdaging voor het begin van mijn loopbaan!

Ik kijk er naar uit om de komende jaren veel te leren en te groeien in het logistieke vak.

Even voorstellen
16 apr 2024
Jorn van Hooft maakt de overstap naar Kivits Drunen
Sinds 1 februari 2024 heeft Jorn van Hooft, ook wel bekend als Badraaf, zich aangesloten bij het team van...
Even voorstellen
08 nov 2023
Het afstudeeronderzoek van Dafke van der Schans bij Kivits Drunen
Tijdens mijn afstudeerperiode bij Kivits Drunen, die liep van februari tot en met juni, kreeg ik de kans om...
Even voorstellen
12 jul 2023
Dennis van Mensvoort is Teamleider Emballagebeheer bij Kivits Drunen
Mijn naam is Dennis van Mensvoort en ik ben 44 jaar oud. Geboren in ’s-Hertogenbosch en tot mijn tiende...