Even voorstellen
redactie
12 juli 2023

Dennis van Mensvoort is Teamleider Emballagebeheer bij Kivits Drunen

Mijn naam is Dennis van Mensvoort en ik ben 44 jaar oud. Geboren in ’s-Hertogenbosch en tot mijn tiende woonachtig in Cromvoirt geweest. Ik ben getrouwd met Kirsty en samen hebben wij twee kinderen. Britt (12) en Iven (8). Wij wonen in Vlijmen. In de avonden en weekenden besteed ik veel tijd aan mijn passie voor voetbal. Hoewel ik zelf niet meer actief speel, ben ik een gediplomeerd/licentie voetbaltrainer. Voor de voetballers onder ons: ik heb onder andere U19 jeugd getraind bij VV Boxtel, OJC Rosmalen en SVSSS in Udenhout. Tegenwoordig ben ik weer betrokken bij mijn eigen vereniging (VV Nieuwkuijk) waar ik op dit moment het tweede seniorenteam train. Na de zomer zal ik dit voor het vijfde seizoen gaan doen. Toen ik hier nog in het eerste elftal speelde was ik al betrokken bij de jeugdteams, waardoor ik mijn trainersdiploma’s heb behaald. Ook vind ik het leuk om thuis wat klusjes te doen. Ik probeer dingen altijd eerst zelf. Hulp inschakelen kan altijd nog. Zo heb ik in onze nieuwbouwwoning vrijwel alles gedaan. Vrij recent heb ik zelf bijvoorbeeld onze traprenovatie uitgevoerd.

Na mijn schoolperiode heb ik verschillende logistieke functies gehad. Ik was op een gegeven moment toe aan wat meer uitdaging en met wat meer verantwoordelijkheid in de vorm van leidinggeven en coördineren. Ook heeft de transport en logistiek sector mijn aandacht altijd gehad. Via social media kwam ik de vacature van Teamleider Emballagebeheer tegen bij Kivits Drunen. Kivits Drunen kende ik alleen van de vele vrachtwagens die je op de snelwegen vaak tegenkomt. Het eerste contact is via Jim Visschers verlopen. Na een positief gesprek en kennismaking ben ik vanaf mei begonnen in deze functie.

De diversiteit van Emballage is binnen deze sector sowieso een uitdaging, dus daar moet ik zeker mijn ei wel in kwijt kunnen. Dat er nog zoveel verschillende soorten en benamingen zijn had ik van tevoren niet verwacht. De meest gangbare ken je natuurlijk wel, zoals Europallet en blokpallet.

De eerste paar weken heb ik mij volledig gericht op het verwerven van productkennis in deze emballage. Ook leerde ik het systeem kennen door het controleren van de wekelijkse klantlijsten, zo sloeg ik twee vliegen in één klap. Een verbetering of aanpassing in de wekelijkse lijsten hebben we daardoor ook meteen kunnen doorvoeren, waardoor er minder verschillen of onduidelijkheden uit voort moeten gaan komen. (Nog) meer bewustwording binnen het personeel van Kivits Drunen over de emballage is waar we mee willen starten, voor zover dit niet duidelijk is. De korte lijntjes gaan hier zeker bij helpen.

Even voorstellen
16 apr 2024
Jorn van Hooft maakt de overstap naar Kivits Drunen
Sinds 1 februari 2024 heeft Jorn van Hooft, ook wel bekend als Badraaf, zich aangesloten bij het team van...
Even voorstellen
08 nov 2023
Het afstudeeronderzoek van Dafke van der Schans bij Kivits Drunen
Tijdens mijn afstudeerperiode bij Kivits Drunen, die liep van februari tot en met juni, kreeg ik de kans om...
Even voorstellen
23 okt 2023
Sander de Gier werkt als Assistent Manager Bedrijfsbureau na zijn stage bij Kivits Drunen
Hallo allemaal! De meesten zullen mij al wel kennen maar graag stel ik mijzelf nog even voor. Ik ben...