Even voorstellen
redactie
08 november 2023

Het afstudeeronderzoek van Dafke van der Schans bij Kivits Drunen

Tijdens mijn afstudeerperiode bij Kivits Drunen, die liep van februari tot en met juni, kreeg ik de kans om me onder te dompelen in een voor mij tot dan toe onbekende branche. Mijn focus lag op het optimaliseren van het order entry proces, een uitdaging die ik met enthousiasme benaderde.

Vanaf het eerste moment voelde ik me een onderdeel van het team. Mijn bureau bevond zich tussen de planners en order entry medewerkers, waardoor de drempels laag waren. Ik zat op de goede plek voor kopjes koffie, taartjes, worstenbroodjes!

Terugkomend op mijn afstudeeronderzoek, ben ik blij dat ik het met een 7,5 heb afgerond. Mijn onderzoek bood inzicht in het order entry proces en identificeerde verschillende mogelijkheden voor verbetering. Het uiteindelijke doel was om ervoor te zorgen dat de afdeling en capaciteit van order entry gelijke tred hielden met de groei van Kivits Drunen.

Na een heerlijke zomer vol ontspanning en nieuwe energie, ben ik nu mijn horizon aan het verbreden. Mijn interesse gaat uit naar trainingstools voor medewerkers, HR-richtingen en alles wat te maken heeft met het welzijn van medewerkers binnen een organisatie. Met mijn afstudeerervaring als basis, kijk ik met enthousiasme uit naar de toekomst en alle mogelijkheden die deze nieuwe focus met zich meebrengt.

Tot een volgend kopje koffie!

Even voorstellen
16 apr 2024
Jorn van Hooft maakt de overstap naar Kivits Drunen
Sinds 1 februari 2024 heeft Jorn van Hooft, ook wel bekend als Badraaf, zich aangesloten bij het team van...
Even voorstellen
23 okt 2023
Sander de Gier werkt als Assistent Manager Bedrijfsbureau na zijn stage bij Kivits Drunen
Hallo allemaal! De meesten zullen mij al wel kennen maar graag stel ik mijzelf nog even voor. Ik ben...
Even voorstellen
12 jul 2023
Dennis van Mensvoort is Teamleider Emballagebeheer bij Kivits Drunen
Mijn naam is Dennis van Mensvoort en ik ben 44 jaar oud. Geboren in ’s-Hertogenbosch en tot mijn tiende...