TRADITIONEEL VOORUITSTREVEND

Collega's over Kivits Drunen

Scroll
Kom jij ons versterken?

Door de ogen van

Om je een beeld te geven hoe het is om bij Kivits te werken, laten we je graag zien hoe onze collega’s Kivits ervaren. Wie kan er tenslotte beter vertellen hoe het is om bij Kivits te werken dan jouw toekomstige collega’s?

Door de ogen van onze collega's
Chauffeur

Marcello Moonen

“Het werk bij Kivits is heel erg gevarieerd, iedere dag is anders. Van winkels tot aan distributiecentra, ik kom overal. Ik maak meestal dagen van half 5 tot 7, maar je kunt jouw werkweek in overleg naar jouw wensen aanpassen. Mede door de elektrische pompwagens die iedere chauffeur mee krijgt en de kwaliteit van het materiaal van onze vloot is het werk goed te doen. De vrachtwagen waar je in rijdt is voor iedere chauffeur belangrijk en ik kan met trots zeggen dat ons wagenpark uit écht mooi materiaal bestaat! Kivits heeft daarnaast alles organisatorisch goed geregeld: overuren worden – net als mijn loon – altijd keurig op tijd betaald en vrij vragen is bij ons gelukkig ook geen probleem. Ik zet graag een stapje extra en Kivits doet dat andersom ook voor mij.

Chauffeur Weekend

Theo Vermeer

Een half jaar geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald met de insteek om te gaan rijden voor het schoonmaakbedrijf waardoor ik word ingehuurd met mijn glazenwasserij, alleen kwam dat er maar niet van. Toen dacht ik: waarom doe ik er eigenlijk niks mee? Toen ik zag dat Kivits chauffeurs zocht heb ik een mailtje gestuurd en ik kreeg meteen reactie. Kivits gaf me meteen de kans ondanks dat ik weinig werkervaring had, in tegenstelling tot veel transportbedrijven. Ik was welkom, ze gaven mij het vertrouwen dat ik het werk ook kon leren door het te doen. Weekend chauffeur zijn bij Kivits is heel erg flexibel. Één of twee weken vooraf geef ik mijn gewenste uren en dagen door en in samenspraak komen we altijd tot een planning. Op deze manier kan ik het goed combineren met mijn eigen zaak.”

Oproep chauffeur

Martien Boeren

“Vroeger heb ik altijd buitenland gereden, maar vanwege mijn kleinkinderen ben ik vervroegd met pensioen gegaan. Na mijn pensioen heb ik bij Kivits gesolliciteerd en ik kon meteen beginnen. Ik heb 2 jaar in de loods gewerkt. Daar zag ik wat voor ritten er allemaal waren en ik kon het rijden toch niet laten. Zodoende ben ik toch weer gaan rijden, want dat is wat ik uiteindelijk het liefste doe. Ritten met 10 klanten vond ik vroeger mooi, maar dat hoeft voor mij nu niet meer. Ik werk nu alleen nog donderdag, vrijdag en zondag. Bij Kivits heb je de mogelijkheid om in samenspraak de planning te kijken wat voor soort ritten ik graag wil rijden. Zo maak ik toch een aantal uren in de week en daar ben ik tevreden mee. Inmiddels ben ik bijna 7 jaar werkzaam bij Kivits en ik heb het nog iedere dag goed naar mijn zin!”

Dit vinden onze chauffeurs

Tevredenheidsonderzoek

7
Meer dan de helft van de chauffeurs geeft een 8 voor de werksfeer binnen Kivits. Gemiddeld komen we uit op een 7 en daar zijn we trots op!
8
We gaan goed om met ons grootste kapitaal; onze collega's. Het grootste deel geeft ons zelfs een 8 voor de omgang met personeel
90 %
Van onze chauffeurs gaf aan dat de werktijden voldoen aan de verwachtingen. Als we iets afspreken, dan komen we dat na.
Groei met ons mee

Vind je droombaan

Bekijk de vacatures en laat je verrassen door de mogelijkheden. Wil jij graag 20 uur werken of toch liever 60? Doordeweeks of in het weekend werken? Liever overdag of ga jij voor de nacht? Geen probleem, bij ons kan het allemaal!