Even voorstellen
redactie
09 mei 2023

Na het rijden door 48 Amerikaanse staten kiest Yvan voor Kivits Drunen

Mijn naam is Yvan Secci en ik ben 52 jaar oud. Ik ben geboren in Nederland en getogen in Tilburg en voel me een echte Brabander. In 2012 werkte ik al in het weekend als chauffeur via een charter voor Kivits Drunen. Hierdoor was ik al bekend met Kivits Drunen en de veelzijdigheid die gevraagd wordt van een bekwaam Kivits-chauffeur. Het was juist deze veelzijdigheid die deze baan zo uitdagend maakt.

In 2015 vertrok ik naar Canada. Na wat reizen begon ik als ‘Long Haul’ chauffeur te werken. In 2017 startte ik als eigen rijder. Ik heb 48 Amerikaanse staten, 10 Canadese provincies, 2 Yukon-gebieden en de Mexicaanse grensgebieden doorkruist. Vervolgens ben ik een transportonderneming gestart en heb deze uitgebreid naar 5 trucks onder de naam Rally Logistics, waarbij ik zelf reed en de vrachten via loadboards (vrachtveilingen) boekte en de planning en aansturing vanuit de cabine deed.

Na ruim 2 miljoen kilometer had ik er genoeg van en ben ik in februari 2022 teruggekeerd naar Nederland. Ik heb 9 maanden als chauffeur door heel Europa gereden en ben rondgetoerd met artiesten zoals Elton John, Lady Gaga, Westlife, Coldplay, de Backstreet Boys en ik heb Pinkpop opgebouwd en afgebroken. Het was mooi werk waarbij ik de verantwoordelijkheid had over het aansturen van 25 tot 30 chauffeurs en zorgde voor de gehele logistiek rondom de aan- en afvoer van al het podiumstaal van bovengenoemde artiesten. Echter (weer) maanden van huis.

Na een korte uitstap bij PostNL werd ik elke dag geconfronteerd met Kivits Drunen. Ik besloot er een telefoontje aan te wagen. Sinds 23 januari 2023 rijd ik met veel plezier als chauffeur voor Kivits Drunen. Het veelzijdige karakter van de werkzaamheden die gevraagd worden van een Kivits-chauffeur spreekt me enorm aan. De vaardigheden van een ervaren ‘Long Haul’ chauffeur, (stads)distributiechauffeur, netwerkchauffeur, oplossingsgericht denken en werken maken allemaal deel uit van deze baan. De planning communiceert en handelt snel, wat deze baan enorm aantrekkelijk maakt.

Tot ziens bij Kivits!

Even voorstellen
16 apr 2024
Jorn van Hooft maakt de overstap naar Kivits Drunen
Sinds 1 februari 2024 heeft Jorn van Hooft, ook wel bekend als Badraaf, zich aangesloten bij het team van...
Even voorstellen
08 nov 2023
Het afstudeeronderzoek van Dafke van der Schans bij Kivits Drunen
Tijdens mijn afstudeerperiode bij Kivits Drunen, die liep van februari tot en met juni, kreeg ik de kans om...
Even voorstellen
23 okt 2023
Sander de Gier werkt als Assistent Manager Bedrijfsbureau na zijn stage bij Kivits Drunen
Hallo allemaal! De meesten zullen mij al wel kennen maar graag stel ik mijzelf nog even voor. Ik ben...