Inloopavond voor chauffeurs bij Kivits Drunen!

Op vrijdagavond 22 maart nodigen we jou uit voor de inloopavond van Kivits Drunen!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als chauffeur of overweeg je weer de weg op te gaan? Kom dan gezellig langs voor een informeel gesprek met Badraaf (Jorn van Hooft) en TIKTOKJELMER (Jelmer Stoker).

De inloopavond vindt plaats van 18:00 tot 21:00 uur aan de Van Schijndelstraat 7 in Waalwijk, in de kantine van Kivits Drunen. We zorgen voor hapjes en drankjes.
Met deze avond verlagen we de drempel om te solliciteren en geven we jou de mogelijkheid om in contact te komen met onze chauffeurs. Onze collega’s staan namelijk klaar om al jouw vragen te beantwoorden en meer te vertellen over wat het werken bij Kivits Drunen zo uniek maakt.

Mis deze kans niet om jouw carrière een nieuwe wending te geven of terug te keren op de weg.

Tot dan!

Kom naar de inloopdag van Kivits Drunen op zaterdag 7 oktober!

Op zaterdag 7 oktober vindt er een inloopdag plaats bij Kivits Drunen. Dit evenement biedt geïnteresseerden een unieke gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen van ons bedrijf te ervaren. Onze kantine wordt omgetoverd tot een gezellig truckerscafé, waar iedereen kan genieten van truckersbal en truckersmuziek.

Met deze open dag willen we de drempel om bij ons te solliciteren verlagen en geven we jou de kans om in gesprek te gaan met onze chauffeurs en magazijnmedewerkers. Zij staan klaar om vragen te beantwoorden, hun ervaringen te delen en je te informeren over de diverse carrièremogelijkheden die Kivits Drunen te bieden heeft.

We nodigen jou van harte uit om onze aanstaande open dag bij te wonen op zaterdag 7 oktober, van 10:00 tot 13:00 uur. Mis deze kans niet om zelf de Kivits Drunen-ervaring te ontdekken, en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons dynamische team!

Datum: zaterdag 7 oktober 2023
Locatie: Van Schijndelstraat 7, Waalwijk
Tijd: van 10:00 tot 13:00 uur

Kivits Drunen opent de deuren: Kom naar de inloopdag op zaterdag 15 juli!

Op zaterdag 15 juli opent Kivits Drunen opnieuw haar deuren voor potentiële werknemers tijdens een inspirerende inloopdag. Deze dag biedt geïnteresseerden een unieke kans om een kijkje te nemen in de keuken en de authentieke sfeer van ons bedrijf te proeven. Onze kantine wordt omgetoverd tot een gezellig truckerscafé, waar iedereen kan genieten van een heerlijke truckersbal en truckersmuziek.

Met deze inloopdag verlagen we de drempel om te solliciteren en geven we jou de mogelijkheid om in contact te komen met bijvoorbeeld onze chauffeurs en magazijnmedewerkers. Zij staan klaar om vragen te beantwoorden, ervaringen te delen en te informeren over de diverse mogelijkheden die Kivits Drunen te bieden heeft.

We nodigen jou graag uit om onze volgende inloopdag bij te wonen op zaterdag 15 juli, van 10:00 tot 13:00 uur. Mis deze kans niet om zelf de Kivits Drunen-ervaring te ontdekken en wie weet stap jij binnenkort aan boord van ons dynamische team!

Wanneer: zaterdag 15 juli 2023
Waar: Van Schijndelstraat 7, Waalwijk
Tijd: van 10:00 tot 13:00 uur

Kun je deze dag niet langskomen? Kom dan op donderdag 13 juli naar de instapdag in het Willem II Stadion in Tilburg van 18:15 tot 22:00 uur! Dit is het perfecte moment om in te stappen!