Inloopdag
redactie
21 juni 2023

Kivits Drunen opent de deuren: Kom naar de inloopdag op zaterdag 15 juli!

Op zaterdag 15 juli opent Kivits Drunen opnieuw haar deuren voor potentiële werknemers tijdens een inspirerende inloopdag. Deze dag biedt geïnteresseerden een unieke kans om een kijkje te nemen in de keuken en de authentieke sfeer van ons bedrijf te proeven. Onze kantine wordt omgetoverd tot een gezellig truckerscafé, waar iedereen kan genieten van een heerlijke truckersbal en truckersmuziek.

Met deze inloopdag verlagen we de drempel om te solliciteren en geven we jou de mogelijkheid om in contact te komen met bijvoorbeeld onze chauffeurs en magazijnmedewerkers. Zij staan klaar om vragen te beantwoorden, ervaringen te delen en te informeren over de diverse mogelijkheden die Kivits Drunen te bieden heeft.

We nodigen jou graag uit om onze volgende inloopdag bij te wonen op zaterdag 15 juli, van 10:00 tot 13:00 uur. Mis deze kans niet om zelf de Kivits Drunen-ervaring te ontdekken en wie weet stap jij binnenkort aan boord van ons dynamische team!

Wanneer: zaterdag 15 juli 2023
Waar: Van Schijndelstraat 7, Waalwijk
Tijd: van 10:00 tot 13:00 uur

Kun je deze dag niet langskomen? Kom dan op donderdag 13 juli naar de instapdag in het Willem II Stadion in Tilburg van 18:15 tot 22:00 uur! Dit is het perfecte moment om in te stappen!

Inloopdag
05 mrt 2024
Inloopavond voor chauffeurs bij Kivits Drunen!
Op vrijdagavond 22 maart nodigen we jou uit voor de inloopavond van Kivits Drunen! Ben jij op zoek naar...
Inloopdag
06 sep 2023
Kom naar de inloopdag van Kivits Drunen op zaterdag 7 oktober!
Op zaterdag 7 oktober vindt er een inloopdag plaats bij Kivits Drunen. Dit evenement biedt geïnteresseerden een unieke gelegenheid...