Inloopdag
redactie
06 september 2023

Kom naar de inloopdag van Kivits Drunen op zaterdag 7 oktober!

Op zaterdag 7 oktober vindt er een inloopdag plaats bij Kivits Drunen. Dit evenement biedt geïnteresseerden een unieke gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen van ons bedrijf te ervaren. Onze kantine wordt omgetoverd tot een gezellig truckerscafé, waar iedereen kan genieten van truckersbal en truckersmuziek.

Met deze open dag willen we de drempel om bij ons te solliciteren verlagen en geven we jou de kans om in gesprek te gaan met onze chauffeurs en magazijnmedewerkers. Zij staan klaar om vragen te beantwoorden, hun ervaringen te delen en je te informeren over de diverse carrièremogelijkheden die Kivits Drunen te bieden heeft.

We nodigen jou van harte uit om onze aanstaande open dag bij te wonen op zaterdag 7 oktober, van 10:00 tot 13:00 uur. Mis deze kans niet om zelf de Kivits Drunen-ervaring te ontdekken, en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons dynamische team!

Datum: zaterdag 7 oktober 2023
Locatie: Van Schijndelstraat 7, Waalwijk
Tijd: van 10:00 tot 13:00 uur

Inloopdag
05 mrt 2024
Inloopavond voor chauffeurs bij Kivits Drunen!
Op vrijdagavond 22 maart nodigen we jou uit voor de inloopavond van Kivits Drunen! Ben jij op zoek naar...
Inloopdag
21 jun 2023
Kivits Drunen opent de deuren: Kom naar de inloopdag op zaterdag 15 juli!
Op zaterdag 15 juli opent Kivits Drunen opnieuw haar deuren voor potentiële werknemers tijdens een inspirerende inloopdag. Deze dag...