Activiteiten
redactie
03 juli 2024

Jorn van Hooft ontvangt zijn nieuwe vrachtwagen dankzij Kivits Drunen, Mercedes-Benz en Louwman

Na lang wachten is het eindelijk zover: in samenwerking met Mercedes-Benz en Louwman mochten wij met trots de nieuwe vrachtwagen voor onze eigen influencer-chauffeur, Badraaf, presenteren. Vanaf dit moment zie je deze gloednieuwe vrachtwagen op de Nederlandse wegen rijden, herkenbaar aan de opvallende trailer met de Badraaf-sticker. De vrachtwagen is uitgerust met de nieuwste technologieën en comfortvoorzieningen, een ware blikvanger van innovatie en stijl. De samenwerking tussen Kivits Drunen, Mercedes-Benz en Louwman, samen met Badraaf, belooft een mooie stap te zijn en een voorbeeld van strategisch partnerschap in de wereld van transport en sociale media.

Hoe voelt het om eindelijk de vrachtwagen te ontvangen waar je zo lang op hebt gewacht?
Ja, het is echt een droom die is uitgekomen. Zeker door de manier waarop het is opgepakt en georganiseerd door zowel Kivits Drunen, Mercedes-Benz, en Louwman. Ze hebben er echt een spektakel van gemaakt, waar ik natuurlijk deel van uitmaakte. Het was het wachten zeker waard, ondanks dat de vrachtwagen anderhalve maand langer op zich liet wachten. Dat was wel even een dingetje vanwege de onzekerheid en alle uitstellen, maar nogmaals, het was het wachten waard.

Kun je iets vertellen over de samenwerking met Mercedes-Benz, Louwman en Kivits Drunen?
Dit project loopt eigenlijk al jaren. Bij mijn vorige werkgever reed ik ook in een Mercedes en maakte ik veel video’s voor social media, wat de aandacht trok van Mercedes-Benz. Zo kwam ik in contact met hen en deed ik video-opdrachten voor hen. We wilden een demo-vrachtwagen inzetten voor social media, maar dat kwam niet van de grond bij mijn vorige werkgever. Toen ik bij Kivits Drunen terechtkwam, haakten zij meteen in. Binnen twee weken na het eerste contact met Mercedes-Benz, Louwman, en Kivits Drunen lagen de eerste plannen op tafel.

Ben je nu ook een influencer voor Mercedes-Benz en Louwman?
Ja, klopt. Ik ben een soort ambassadeur voor het truckmerk. Voor Kivits Drunen ben ik ook een boegbeeld en ik werk ook voor Mercedes-Benz en Louwman. We hebben duidelijk afgesproken dat ik voor hen ook opdrachten zal doen als ze mij inhuren.

Wat maakt deze vrachtwagen van Mercedes-Benz zo speciaal voor jou?
Ten eerste omdat hij nieuw is. Ik heb nog nooit een nieuwe vrachtwagen gehad. Daarnaast heeft Mercedes-Benz alles gedaan om hem up-to-date te krijgen qua uitvoering, veiligheidssystemen en techniek. Ik mocht ook mijn eigen indeling kiezen, vooral wat betreft accessoires. Zo heeft de vrachtwagen bijvoorbeeld een luchthoorn, LED-verlichting in de zonneklep en booskijkers. Kivits Drunen wilde graag dat de vrachtwagen in hun kleuren en met hun naam erop kwam. Ik vind Mercedes een hele fijne wagen om mee te rijden. De camera’s zijn nu veel scherper, de aandrijflijn is verbeterd en je zit heel hoog. Het is een van de hoogste cabines die je kunt krijgen en dat vind ik super.

Hoe denk je dat deze nieuwe vrachtwagen je werk zal beïnvloeden?
Ik hoop dat ik net zoveel bekijks zal trekken als bij mijn vorige vrachtwagen. Ik heb ook weer stickers op mijn trailer, wat bij mijn vorige vrachtwagen goed werkte om de jeugd enthousiast te maken voor het chauffeursvak en herkenbaarheid te creëren.

Wat voor reacties heb je tot nu toe ontvangen over je nieuwe vrachtwagen?
De meeste reacties zijn gelukkig positief. Mensen gunnen het me en begrijpen dat ik er hard voor heb gewerkt. Er zijn ook mensen die niet begrijpen hoe ik het zo snel voor elkaar heb gekregen, maar die kennen mijn verhaal en bereik op social media niet.

Zijn er specifieke routes of bestemmingen waar je zeker heen wilt met deze vrachtwagen?
Bij mijn vorige werkgever reed ik vaak naar Beilen en daar heb ik veel volgers opgebouwd. Ik rijd nu weer regelmatig naar Beilen en zo kan ik aan oude bekenden mijn nieuwe vrachtwagen laten zien.

Wat vond je van de samenwerking en de onthulling? Wat stak er voor jou bovenuit?
Het besef dat je waardering krijgt voor je werk en dat het je gegund wordt door het bedrijf, door Kivits Drunen, Mercedes-Benz en Louwman. Ik denk dat we nog heel veel mooie dingen kunnen doen samen. Ik wil graag Kivits Drunen, Mercedes-Benz, en Louwman bedanken voor hun vertrouwen en de geweldige samenwerking. Zonder hen was dit niet mogelijk geweest.

Foto’s: Arna Schoemans

Activiteiten
25 mrt 2024
De 25e editie van Truckfestijn Waalwijk vindt plaats op 21 september 2024
Na een succesvol evenement vorig jaar, bij Kivits Drunen in Waalwijk, kijkt Truckfestijn Waalwijk nu uit naar de 25e...
Activiteiten
02 jan 2024
Bezoek aan Den Eelder met het talentenprogramma van de Kivits Logistics Group
Op 8 november ben ik, Bjorn Claasen, werkzaam bij Cargo Logistics, samen met het Kivits Talentenprogramma naar Zuivelboerderij Den...
Activiteiten
03 okt 2023
24ste Truckfestijn Waalwijk bij Kivits Drunen
Ieder jaar is Truckfestijn Waalwijk een onvergetelijke dag voor de deelnemers, die vol verwachting uitkijken naar het moment waarop...