Activiteiten
redactie
25 maart 2024

De 25e editie van Truckfestijn Waalwijk vindt plaats op 21 september 2024

Na een succesvol evenement vorig jaar, bij Kivits Drunen in Waalwijk, kijkt Truckfestijn Waalwijk nu uit naar de 25e editie van onze jubileumrit op 21 september. Ze zullen weer door Waalwijk en omgeving rijden, gevolgd door een bescheiden feestje. Truckfestijn Waalwijk is een stichting die volledig draait op vrijwilligers en zonder subsidie van de gemeente opereert. Ze streven ernaar om ongeveer 100 mensen met een beperking een onvergetelijke dag te bezorgen.

Natuurlijk zullen ze de deelnemers goed verzorgen met worstenbroodjes en koffie bij ontvangst, een uitgebreide lunch in de middag en bij terugkomst een heerlijke portie friet met een snack en drankjes. Dit alles zou niet mogelijk zijn zonder de hulp van de gemeente Waalwijk, de brandweer, de politie, 100 chauffeurs, 60 motorrijders, 30 vrijwilligers en natuurlijk alle transportbedrijven die belangeloos hun trucks ter beschikking stellen. De financiƫle middelen komen voornamelijk van sponsoren, zowel in geld als in materiƫle steun.

Wil jij deel uitmaken van deze onvergetelijke dag als vrijwilliger? Neem dan contact op via info@truckfestijn.nl of bezoek de website www.truckfestijn.nl voor meer informatie.

Tommy van Es, Marty Schoondermark en Peter Goossens.

Activiteiten
02 jan 2024
Bezoek aan Den Eelder met het talentenprogramma van de Kivits Logistics Group
Op 8 november ben ik, Bjorn Claasen, werkzaam bij Cargo Logistics, samen met het Kivits Talentenprogramma naar Zuivelboerderij Den...
Activiteiten
03 okt 2023
24ste Truckfestijn Waalwijk bij Kivits Drunen
Ieder jaar is Truckfestijn Waalwijk een onvergetelijke dag voor de deelnemers, die vol verwachting uitkijken naar het moment waarop...