Workshop 'College Tour: TikTok & Kivits Drunen'

Beste collega’s,

Op 30 mei organiseert Kivits Drunen een workshop voor iedereen die affiniteit heeft met TikTok. Ben jij actief op TikTok en deel je graag jouw dagelijkse werkzaamheden via video’s? Dan is dit evenement zeker iets voor jou!

Tijdens onze ‘College Tour: TikTok & Kivits Drunen’ gaat Pim van Lamoen in gesprek met Badraaf over zijn carrière als chauffeur die de stap heeft gezet naar influencer-chauffeur. We ontdekken hoe dit allemaal tot stand is gekomen, welke tips en tricks Badraaf heeft voor ons, wat je wel en niet moet doen op TikTok, en hoe we samen kunnen zorgen dat Kivits Drunen de gewenste uitstraling krijgt via sociale media. Jullie kunnen het echte beeld geven van werken bij Kivits Drunen, en waarom het de moeite waard is voor iedereen, of het nu als chauffeur is of in een andere functie, om bij dit bedrijf te werken.

Dus als je tijd hebt, affiniteit met TikTok hebt en meer wilt weten over dit onderwerp, meld je dan snel aan via deze pagina. De workshop vindt plaats van 18:00 tot 21:00 uur in de kantine aan de Van Schijndelstraat 7 in Waalwijk. Er wordt gezorgd voor pizza. Let op: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan!

Laat ons weten of je geïnteresseerd bent om deel te nemen.

Aanmelden workshop