werkenbijkivits.nl

Wij zijn Kivits

Voordat je bij ons komt werken wil je uiteraard eerst iets weten over ons. Dat begrijpen we, vandaar een kleine introductie.

Wij zijn Kivits Drunen, een familiebedrijf dat zich in de ruim 70 jaar van ons bestaan heeft ontwikkeld van groothandelaar in AGF tot full service logistiek dienstverlener. Wij verzorgen totaalpakketten voor vooraanstaande merken en bedrijven en dat zorgde ervoor dat we ons afgelopen jaar mochten rekenen tot de top 100 logistieke dienstverleners van Nederland. Iets waar we erg trots op zijn!

Vanuit onze vestigingen in Elshout, Waalwijk, Barendrecht, De Meern en standplaats Heerenveen zorgen onze ruime 300 enthousiaste collega's iedere dag opnieuw, dag en nacht, dat iedereen in Nederland een ruime keuze heeft in het assortiment van aardappelen, groenten en fruit. Maar ook andere geconditioneerde levensmiddelen zoals bijvoorbeeld kant-en-klaar maaltijden, zuivelproducten en salades. Wij staan dan ook bekend om onze flexibiliteit, (lever)betrouwbaarheid en de hoge kwaliteit die wij dag-in dag-uit leveren aan onze klanten.

Aan klanten heeft Kivits Drunen dan ook geen gebrek. We zijn goed in wat we doen. Voor ons ligt de grootste uitdaging in het vinden van nieuwe medewerkers. Om die reden zijn wij voor ons bedrijf op zoek naar gepassioneerde chauffeurs voor op de trailer, LZV en voor op de bakwagen. Ongeacht jouw leeftijd, achtergrond of diploma's zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer vandaag nog bij Kivits Drunen en laat ons weten hoe jouw ideale werkweek eruitziet. Wie weet werk jij dan binnenkort op de uren die jouw meest ideale werkweek vormen!


Kivits Drunen in cijfers

Driver performance

Om het voor chauffeurs interessant te houden naast je dagelijkse werkzaamheden hebben wij iedere maand een interne competetie om te kijken wie de beste chauffeur was van de voorgaande maand en hoe onze chauffeurs presteren in vergelijking tot de maand daarvoor. Hier worden de beste chauffeurs van de goede chauffeurs onderscheiden en voor de winaars staan daar uiteraard leuke prijzen tegenover!


Kivits in
50 seconden