werkenbijkivits.nl

Wij zijn Kivits

Over ons

Voordat je bij ons komt werken wil je uiteraard eerst iets weten over ons. Dat begrijpen we, vandaar een kleine introductie.

Wij zijn Kivits Drunen, een familiebedrijf dat zich in de 75 jaar dat we bestaan, heeft ontwikkeld van groothandelaar in AGF tot full service logistiek dienstverlener. Wij verzorgen totaalpakketten voor vooraanstaande merken en bedrijven en dat zorgde ervoor dat we ons ook dit jaar weer mochten rekenen tot de top 100 logistieke dienstverleners van Nederland. Waar we in 2018 nog op plek #82 binnenkwamen, was dat in 2019 plaats #77 en in 2020 eindigden we op plek #75. Iets waar we erg trots op zijn!

Vanuit onze vestigingen in Elshout, Waalwijk, Ridderkerk, De Meern en standplaats Heerenveen zorgen onze ruime 300 enthousiaste collega's er iedere dag (én nacht) voor dat iedereen in Nederland een ruime keuze heeft in het assortiment van aardappelen, groenten en fruit. Maar ook andere geconditioneerde levensmiddelen zoals bijvoorbeeld kant-en-klaar maaltijden, zuivelproducten en salades. Wij staan dan ook bekend om onze flexibiliteit, (lever)betrouwbaarheid en de hoge kwaliteit die wij dag-in dag-uit leveren aan onze klanten.

Aan klanten heeft Kivits Drunen dan ook geen gebrek. We zijn goed in wat we doen. Voor ons ligt de grootste uitdaging in het vinden van nieuwe collega's. Om die reden zijn wij voor ons bedrijf altijd op zoek naar gepassioneerde chauffeurs voor op de trailer, LZV en voor op de bakwagen. Ongeacht jouw leeftijd, achtergrond of diploma's zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer vandaag nog bij Kivits Drunen en laat ons weten hoe jouw ideale werkweek eruitziet. Wie weet werk jij dan binnenkort op de uren die jouw meest ideale werkweek vormen!

Ben jij geen chauffeur maar bezit jij daarentegen andere skills die ons bedrijf kunnen verrijken? Mooi! Bekijk via het overzicht van alle beschikbare vacatures of er een functie tussen staat die is gericht op jouw expertise en laat het weten als jij vindt dat jij bij ons past. Bekijk vacatures

Kivits Drunen in cijfers

Driver performance

Om het voor chauffeurs interessant te houden naast je dagelijkse werkzaamheden hebben wij iedere maand een interne competitie om te kijken wie de beste chauffeur was van de voorgaande maand en hoe onze chauffeurs presteren in vergelijking tot de maand daarvoor. Hier worden de beste chauffeurs van de goede chauffeurs onderscheiden en voor de winaars staat daar uiteraard (naast eeuwige roem) iets tegenover!

Kivits in 50 seconden