Sponsoring
redactie
16 augustus 2023

De BosBessenBus: Een nieuwe stap richting verbinding

Kivits Drunen gaat de BosBessenBus sponsoren, een nieuw project van Stichting Scala. Stichting Scala is verantwoordelijk voor veertien basisscholen in de gemeente Heusden. De BosBessenBus is een van hun meest recente projecten.

Met dit project zal een nieuwe stichting, in samenwerking met verschillende partners uit het bedrijfsleven, een touringcar aanschaffen om het groeiende probleem van veilig vervoer van en naar de locaties aan te pakken. Dit initiatief draagt niet alleen bij aan het leerlingenvervoer, maar kan ook worden ingezet om verschillende doelgroepen met elkaar te verbinden. De gemeente Heusden heeft ook haar steun toegezegd door middel van een financiƫle bijdrage aan dit project.

Het veilig en efficiĆ«nt vervoeren van leerlingen naar schoollocaties is een steeds groter wordend probleem. De BosBessenBus biedt een oplossing. Met dit initiatief kunnen leerlingen op een veilige manier naar locaties reizen en leren terwijl ze onderweg zijn. Maar het gaat niet alleen om Scala-scholen – de BosBessenBus zal beschikbaar zijn voor iedereen, inclusief verzorgingshuizen en andere doelgroepen.

De BosBessenBus rijdt naar speciale tochten en activiteiten, met als doel verschillende groepen mensen met elkaar te verbinden. Enkele voorbeelden van deze tochten zijn historische tochten, monumentendagen, bedrijvenbezoeken, en natuurtochten.

Met de steun van Kivits Drunen zal de BosBessenBus binnenkort gerealiseerd worden. Zo zorgt de BosBessenBus ervoor dat iedereen veilig en gemakkelijk naar verschillende locaties kan rijden.